tisdag, juni 19, 2007

Sillstrypar'n

Efter en utmärkt middag på Krankajen 22 med jobbet (jag valde självklart tapas; gambas i chili och vitlök, grönmusslor i chili och vitlök, piquillos med vitlöksfärskost och osttallrik) en kväll där hamnen visade sig från sin allra bästa sida med klarblå himmel och total vindstillhet gick jag hem och drog av skinnet på de knappa två kilo sillfiléer jag ska skapa något gott av till midsommar.
Att dra av skinnet på sillfiléer är kanske det mest rofyllda jag vet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läskigt...
Samma syssla, samma känsla. Samtidigt!

Anonym sa...

Avundas de som får smaka dina sillar! Minns ju sillen i julas och den lär sig inte glömmas i första taget. Om det blir något över kanske man kan bjuda in sig själv på en sillamacka i nästa vecka?

Anonym sa...

Vad bidde det?

Här blev det trotjänaren Brantevikssill samt en ny, krämig äpple- och limesill med krasse.