onsdag, november 07, 2007

Svin

Åh, så hävdar Carl Troilius plötsligt att han har haft sex med kvinnan han enligt tingsrättsdomen våldtog under narkos, men att det var frivilligt. Att han ljög i tingsrätten var helt enkelt för att rädda sitt äktenskap (det gick ju bra). Men berättelsen om sperman på fingrarna vidhåller han förstås, sexakten var någon dag senare.
Det finns inga ord som på ett rättvist sätt skulle kunna beskriva min avsky mot denne man.
Därtill är det svenska språket för fattigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt otroligt som sagt. Stämmer detta dock? Har inte sett något av det i de tidningarna som gör faktakoll innan de trycker?

Stämmer det så är det fan helt sjukt vad den mannen är beredd att ljuga för att slippa plocka tvålen i fängelseduschen. Såg nu i de större medierna att en fransk person kontrakterats av kirurgen för att hitta saker som kunde få tjejen att framstå som en slampa i rättsalen och därmed minska chanserna att han dömdes.

En annan grej som är helt hårresande för mig är att advokat Helene Ek-Sederholm som kvinna står och försöker övertyga en domstol om dessa lögner för att få våldtäktsmannen på fri fot. Visst, en advokat ska vara opartisk och så, men någonstans måste det ju gå en gräns.

Anonym sa...

Kålhuve!!!!

anonym sa...

ja, den där Ek Sederholm verkar vara tvungen att ta vilka klienter som helst för att få ihop verksamheten företagsekonomiskt!