måndag, oktober 24, 2005

Fakta S:t Markus-besök

DATUM & TID: lördagen 22 oktober kl 19-23
SÄLLSKAP: Richard, Hockey och Anders
UPPLADDNING: bastant middag fredag kväll, sen frukost lördag och sedan bara några pepparkakor under dagen. En öl på Pickwick kl 18.15.
PRIS BUFFÉ: 288:-
VIN (rekommenderat, under 500:-): La Grola, 425:-
MATEN I URVAL: löksill, senapssill, gravad lax, whiskeylax, matjessilltårta, fisksoppa (med grädde och saffran), kräftor, marinerade räkor, musslor, räktårta, luftorkad fläskfilé, lufttorkad parmaskinka, lufttorkat vildgåsbröst, salamirullar med färsost, marinerade vitlöksklyftor, soltorkade tomater, oliver, kapris, potatisgratäng, ostbord (koncentrerade mig på de starkare grönmögelostarna och parmesanosten) samt kaffe, polkagriskarameller, blåbärspaj, dajmtårta och pannacotta.

TOPP 10:

1. Matjessilltårta
2. Lufttorkad fläskfilé
3. La Grola (vinet)
4. Whiskeylax
5. Salamirullar med färsost
6. S:t Agur
7. Dajmtårta
8. Lufttorkat vildgåsbröst
9. Gorgonzola
10. Fisksoppa

1 kommentar:

Lisa sa...

Herregud! Wow! Jag MÅSTE ju gå dit.