fredag, mars 09, 2007

Krutdurk

Fortsättningen i Champions league lottad. Milan-Bayern München, PSV Eindhoven-Liverpool, Roma-Manchester United och Chelsea-Valencia. Jämnt och svårtippat kan man onekligen säga.
Milan-Bayern är ju helt omöjlig att sia om, båda lagen besitter förmågan att vara som bäst när det gäller eller åtminstone krångla sig vidare på ett eller annat sätt. Men jag tror ändå lite på Bayern, de har ett roligare och mer spännande lag (även om Kaká alltid är Kaká).
PSV-Liverpool? Ingen bra lottning för Liverpool som trivs bäst i underläge, men det känns ändå som om de borde klara av detta, särskilt med tanke på att de får returen hemma.
Roma-Man United är också svår. Normalt sett ska ju United ta hem det, men Roma är formstarkt och United på väg ner så egentligen kan vad som helst hända. Dock. Roma och Champions league har ingen tradition.
Chelsea-Valencia blir den riktiga toppmatchen här. Ska någon stoppa Chelsea känns det som om det blir Valencia. Jag hoppas på det men känner mig skeptisk.
Skulle tro på följande semifinaler: Chelsea-Liverpool och Manchester United-Bayern München. Vilken framgång för engelska klubblag i så fall!
Vi har för övrigt (omedvetet) tajmat in vår resa alldeles ypperligt. Kvartsfinalerna spelas 3 och 4 april. Då är vi hemma igen. Marinerade i Cosmopolitan.

Inga kommentarer: