Förrätt: stekt halloumiost överringlad av olivolja med hackad chili som fått stå och dra i ett par timmar och pressad citron.
Middag: helt underbar indisk kycklinggryta med kardemumma, nejlika, kanel, färsk ingefära, lök, chili, koriander, paprika, gurkmeja, spiskummin, garam masala, lagerblad, passerade tomater, senapsfrön och kokosmjölk.
Äntligen i miniväxthusen: persilja (krusbladig och slätbladig), ruccola, tomat, rosmarin, koriander, basilika och gräslök. Plus krasse, till vilken jag köpt ett specialkärl som jag är mycket nyfiken på.
Experiment: kattgräs, som ska vara näringsrikt och bra för missarnas matsmältning. Har aldrig testat det förut, men nu står det och gror i klädkammarens varma mörker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar