
FÖRRÄTT:
- Mannerströms sill- och strömmingsbricka med Västerbottenost, potkäs samt rostat Vikabröd.
- Sallad på nykokt hummer med pumpa- och vaniljpuré samt fänkål och tomat i tryffelvinägrett.
- Klassisk hummersoppa med cannelloni på hälleflundra och hummer.

- Parmesangratinerad hälleflundra och pilgrimsmusslor, serveras med grön sparris och en ragu på körsbärspotatis, Karl-Johansvamp, smålök och bondbönor.
- Roquefortbakad torskrygg , kräft- och krondillskum, halstrade havskräftor, syltad pumpa, äpple och selleri, serveras med dillfärskostfylld kroppkaka.
OST:
- En bit valfri ost.
DESSERT:
- Valrhona chokladcrème med kallpressad olivolja, kryddkokt päron samt kavring krutonger.
- Sjömagasinets chokladtryffeltrio med nyponcurd.
Det är klart, sedan finns avsmakningsmeny också.
Hm.
3 kommentarer:
Där skulle man vara med...
FÖRRÄTT:
Klassisk hummersoppa med cannelloni på hälleflundra och hummer.
VARMRÄTT:
Parmesangratinerad hälleflundra och pilgrimsmusslor, serveras med grön sparris och en ragu på körsbärspotatis, Karl-Johansvamp, smålök och bondbönor.
DESSERT:
Sjömagasinets chokladtryffeltrio med nyponcurd.
Mkt hälleflundra men det kan man stå ut med. Mmmm...
Ååååh! Inte alls svartsjuk! Jag ska minsann till Götet nästa helg, men jag tror att det på sin höjd att vi kommer att hamna på Burger King framåt småtimmarna...Jag hade valt följande:
* Hummersoppan
* Hälleflundra
* Chokladtryffeltrio
Keep it clean and simple!
Ojdå...ser att någon annan precis valt samma förslag. Good taste!
Valhrona chokladcrème låter också otroligt gott (säger hon som läste dessertmenyn först, i sedvanlig ordning)
Skicka en kommentar